21. januar 2008

panikk i kulissene!!

Jeg har vært på teater.



Og jeg har bare en ting å si; moro, moro, moro!!

17. januar 2008

Kulturelle Lene (enda en gang..)

I dag har vi hatt maraton-dag på skolen. (Eller ekskursjon om du vil..)

Det hele begynte med tre timer forelesning/seminar i kunst og kulturformidling. Så bar det til byen for å først gå på kunstmuseet, og så på skulpturvandring. Installasjonen vi skulle se på i Tårnsalen på Lysverket var rimelig space.. Vi kom inn i et helt hvitt rom. Gulvet og veggene var malt med blank maling. På noen av veggene hang det noen tv-skjermer, og de hadde dette på seg:




(en av mine medstudenter uttalte at det så ut som "snø" på tv. Sånn som du bare zapper forbi. God sammenligning..)

I tillegg var det masse forskjellige lyder som kom fra høytalere som var plassert både nede i gulvet, og rundt omkring -akkurat slik at man kunne snuble i de hvis man ikke så seg for.
Det er når jeg ser sånne ting jeg tenker at hvem som helst kan kalle seg kunstner..

For å gjøre ekskursjonen komplett var vi på konsert i Grieghallen i kveld. "Berios univers". Jeg hadde gledet meg, men det dessverre ble opplevelsen delvis ødelagt av noen av mine medstudenters mangel på oppdragelse. Skal man være nødt til å fortelle såkalt voksne mennesker at man ikke sitter og hvisker høyt eller knitrer med papir under en klassisk-konsert?!

Det skremmer meg at disse menneskene en gang skal bli lærere..

(Det skal forøvrig sies at Elin, Trine, Linn og jeg hadde noen veldig kjekke timer på restaurant. Men akkurat nå er jeg bare irritert over mennesker med dårlig oppdragelse..)