21. mars 2007

Pokker!

Jeg trodde jeg skulle klare å slippe unna.. Men, neida! Jeg har'n (eller som jeg vlle sagt det; jeg har blitt tikket..) Bloggesisten (eller bloggetikken) der altså. Takk til Anette. Eller ikke takk i det hele tatt!!
Jeg har mest lyst til å si som jeg gjorde da jeg var liten; eg belitar meg isje!! Men voksen som jeg er, må jeg jo være med på leken..

Så nå skal jeg liksom skrive seks litt rare ting om meg selv (og deretter skal jeg sende den videre til 6 andre. Deretter må jeg inn på de seks sin blogg og si at jeg har tikket de..)
Det er i utgangspunktet ikke så lett å skrive 6 rare ting om meg, i og med at jeg er ganske så normal. Litt hjelp fra min kjære samboer må til. Så etter mye om og men kommer seks ting som kanskje ikke så mange vet om meg:

1. Jeg kan ikke ta ting som står fremst i butikkhyllen når jeg er og handler (forrige uke måtte jeg gå over til en annen shampo fordi de bare hadde en igjen av den jeg egentlig skulle ha..)

2. Jeg blir fysisk dårlig hvis jeg går ut døren og vet at klærne jeg har på meg ikke matcher. Det gjelder til og med hvis jeg bare skal ut og gå tur..

3. Jeg har en tendens til å bryte ut i sang i tide og utide. Og det er mye rare sanger sanger som faller meg inn altså!

4. Jeg har stoooore problemer med fargen orange.

5. Jeg har et Ally mcBeal- gen. Av og til når jeg er på jobb, ser jeg for meg hva som hadde skjedd hvis jeg hadde svart kundene mine skikkelig frekt. (Det er ganske morsomt, og noen ganger har jeg litt prblemer med å holde meg alvorlig..)

6. Jeg sliter med å pusse tennene hvis jeg ikke har et speil å se i..

Sånn! nå vet dere det..

Jeg gjør regning med at det ikke er lov å gjentikke, så da velger jeg å sende dette videre til Aina, Eirin, Ingrid, Mari, Nina og Solrunn.
Enjoy!!

16. mars 2007

Irritert!

Jeg blir irritert av mennesker som har skikkelig dårlig engelsk-uttale, men som likevel insisterer på å hele tiden synge på engelsk. Eller snakke engelsk for den saks skyld..

Og hva skjer med at hele barne-TV plutselig gjør inntog i Beat for beat? hæ? Som min kjære Sol sier: "send de tilbake til barne-TV for pokker!" Jeg er enig, foråsidetsånn!

Men han som var på laget til hun derre Maj-Britt Andersen imponerte meg stort.. Så vet vi det!

12. mars 2007

...

Fornøyd! Så sånn er det..

Og nå er det praksis i tre uker. Hurra!

9. mars 2007

ferdig..

og det er helt fantastisk!!

Nå er det bare å krysse fingre og tær for at sensor var fornøyd med det han så, og at jeg blir fornøyd med karakteren på mandag.. Spent? Oh, yes! Og har man anelse om hvor i landet man ligger? Nope!

5. mars 2007

eksamen..

Denne uken har jeg eksamen i musikk. Eksamen er delt i to deler, en gruppedel og en individuell del. Idag fikk vi gruppeoppgaven som vi skal jobbe med fram til torsdag. Da er det framføring. Og på fredag er det klart for den individuelle delen. Da skal jeg spille piano(!), og være forberedt på å få alle mulige rare spørsmål fra pensum..
Er jeg klar for dette? eehm.. Jeg har gått rundt en stund og sagt at jeg gledet meg til denne eksamenen, men jeg innser nå at det bare var tull. Gruppedelen tror jeg skal gå fint (bortsett fra at jeg skal spille bass på 'have you ever seen the rain'. Har jeg noengang spilt bass før? Nope!), men den individuelle delen derimot.. Er stygt redd for at det kan gå skikkelig skeis. Dere som kjenner meg, vet jo at jeg ikke akkurat er en kløpper på piano. Men som min gode venn Trine sier; vi tar det igjen på sjarmen:)

Vi ser..

2. mars 2007

Hipp, hipp hurra!!


Dette er Anette. Idag har hun bursdag. Gratulerer så masse med 23års-dagen, Anette!!